fbpx
Blog

Online utility pro designéry

Clubhouse a ochotní lidé nám pomohli vytvořit pro vás seznam užitečných online utilit pro designéry. Je dlouhý, ale rozhodně užitečný. Děkujeme, že s námi sdílíte vaše tipy! Enjoy!
Online utility pro designéry
Photo by Lachlan Donald on Unsplash
Michal Dovrtěl
Michal Dovrtěl
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Z naší úterní půlhodinky na Clubhouse se už pomalu začíná stávat tradice. Tentokrát jsme prosvištěli dlooouhej seznam skvělých utilit pro designéry.

Obrovsky nás ve Slantu těší, že se do našich debat zapojuje čím dál více lidí. Konkrétně bych chtěl poděkovat za jejich tipy Jan Bachor, Simon Anfilov, Martin Zavadil, Lukas Bally, Petra Papežová, Peter Škrovan a Ondřej Krejčí.

V počátečním smalltalku jsme rychle shrnuli působení na Clubhouse. Pro většinu z nás je to skvělá platforma pro profesní růst. Osobně se snažím zde trávit jen čas, který mi opravdu něco dá. Zatím se pohybuji v rozmezí 1-2 hodiny týdně. Proto naše úterní roomky koncipujeme jako krátkou výměnu tipů po práci. O hodinové hluboké debaty nad komplexními tématy nám nejde. Neříkám však, že bych časem nechtěl zahrnout do našeho portfolia i nějakou peprnější debatu. Nejspíš v nějaké rozumné míře, například jednou měsíčně na 1-2 hodiny max.

Přesunu se rovnou k našemu společnému listu utilit, který jsme se speakery dali dohromady. A že je z čeho vybírat. Prošel jsem všechny zmíněné a rozdělil je do tematických kategorií. Tady jsou:

  1. Foto
  2. Grafika
  3. Barvy
  4. Typografie
  5. Mockups
  6. Inspirace
  7. Produktivita
  8. 3D

Bonus pro děravé hlavy:

A to je asi tak všechno…

Sdílet na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email